Over ons

We denken met je mee over een veilige toekomst, met onze security technologie. Simpel, effectief en betrouwbaar. Ontdek wat échte controle is, samen met Cisco en Conscia.

Wij maken jouw werk gemakkelijker

Cisco is ervan overtuigd dat slimme security-oplossingen jouw werk leuker, gemakkelijker en efficiënter maken. Goede security kan je voor overweldigende uitdagingen stellen. Nieuwe wetgeving, hardware van verschillende fabrikanten, steeds meer gebruikers, apps en apparaten doen je al snel duizelen. Cisco en Conscia helpen je om weer overzicht te krijgen en ‘in control’ te zijn met oplossingen die je veel werk uit handen nemen en helpen schade te voorkomen.

Neem contact met ons op
Wij maken jouw werk gemakkelijker

Conscia Security Framework Workshop

Cisco en Conscia geloven dat slimme techniek, zoals kunstmatige intelligentie, jouw organisatie helpt om elk gevaar de baas te zijn. Met de juiste tools voer je snel en efficiënt verbeteringsslagen door. Je krijgt meer inzicht in wat er op je netwerk gebeurt. Daardoor kost het opsporen van dreigingen minder tijd, onderneem je sneller actie en laat je cybercriminelen kansloos. Hoe bereik je zo'n waterdicht securitybeleid? In dit proces neemt Conscia je mee tijdens een interactieve Security Framework Workshop.

Vraag nu een Workshop aan

Security by Design

Over Conscia

Het is Conscia’s missie om concreet bij te dragen aan de groei en het succes van uw onderneming, door het ontwerpen, realiseren, innoveren èn beveiligen van uw ICT-omgeving. Hierbij hanteren wij ‘Security by Design’ als principe. Dit betekent dat wij uw complete ICT-infrastructuur onder de loep nemen wanneer wij kijken naar beveiliging. Wij bieden u dus een holistische, integrale benadering, en één aanspreekpunt voor uw gehele ICT-omgeving.

Ontdek alle security content
Over Conscia

Neem contact op met Cisco en Conscia.

Nieuwsgierig geworden naar de slimme security-oplossingen? Wil je weten wat Cisco kan betekenen voor jouw organisatie? Wij staan voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.